Våre ambassadører

Vi er stolte av å kunne presentere våre flotte, nye NOIIA-ambassadører. De har alle en voksende tilstedeværelse på Instagram, hvor de fokuserer på alt fra organisering og oppbevaring til oppussing, interiør og baking. De er alle en kilde til inspirasjon, og det er en glede å endelig kunne dele våre ambassadører med deg som kunde! 
Flere ambassadører blir lansert i ukene som kommer - så følg med!

@sweetbyjossis

Josefine er en utrolig inspirerende hobby-baker og småbarnsmor fra Skien. Hennes hovedfokus er hjemmelagde makroner, kaker, brød og ikke minst bakst. Med en interesse for baking kommer også behovet for et strukturert system for å holde orden på alle ingredienser og redskaper. Besøk sweetbyjossis for å se hvordan hun skaper et helt nytt system med et spennende utvalg av NOIIA-produkter.

@casa_england

Linda har på kort tid bygd seg opp en følgerskare på Instagram og er virkelig en profil verdt å følge. Linda oppdaterer og inspirerer daglig sine følgere med flotte interiørbilder tatt i eget hjem. Duse farger og nordisk stil er nøkkelord her, og man ikke la være å bli forelsket i innholdet hun legger ut. Sjekk ut @casa_england for en daglig oppdatering, samt innblikk i hvordan å benytte våre EcoWood kasser på en fornuftig måte.

@simplyorganized_siri

Siri er vår organiserings-gudinne som alltid sikrer oss tips & triks til smarte og flotte organiseringshacks. Minimalisme er noe Siri er opptatt av, og dette går jo hånd-i-hånd når man er brennende opptatt av organisering! Siri har fått teste ut vår nye pakkedeal "vaskerom-pakke XL" og vi kjenner vi blir gira av å se henne restock'e vaskerommet. Følg @simplyorganized_siri for å se hennes måter å holde det ryddig hjemme.

@livetpanordgard

Ingvild & Inge har nettopp ferdigstilt sitt selvbygde hus i Rennebu, og har siden høsten 2021 tatt oss med på hele prosessen fra skisselaging til gulvlegging og trappemontering. Dette er et utrolig kreativt par med et godt øye for detalj, og det er en fryd å kunne fortelle at de er blitt våre ambassadører. I tråd med lansering av nye produkter har paret valgt å vise frem lekre produkter for oppvask- og vaskområdet, og wow! så flott det ble. Ta turen innom @livetpanordgard og se resultatet!

×