Vår visjon

Vi har som alle andre bedrifter en stor lidenskap for det vi driver med, og ikke minst for å tilby deg alt til organisering under ett og samme tak. Vi er en liten startup bedrift som per i dag fører et lite, men voksende varelager selv, samt at benytter oss av ulike leverandører rundt om i verden for å kunne tilby deg de beste og mest unike produktene som er på markedet. Dette påvirker alt fra leveringstider til kostnader, og dette er noe vi ønsker å endre på.

For 2022 er vår visjon å kunne tilby deg et komplett vareutvalg fra vårt eget varelager. Dette vil bidra til å redusere leveringstiden fra varene blir sendt til du mottar pakken, samt redusere vårt bidrag til utslipp som er relatert til global shipping. Vi benytter - og vil fortsette å benytte Bring som transportør, som har satset stort på miljøvennlig postdistribusjon, med hensyn til blant annet kjøretøy og drivstoff.

Vi ønsker også å kunne by på mer innbydende innpakning slik at du får en enda bedre kundeopplevelse når pakken kommer til deg, men det er også viktig for oss at emballasjen vi benytter er miljøvennlig. Vi jobber derfor målrettet mot at all emballasje til enhver tid skal være resirkulert, biobasert og gjenbrukbar, samtidig som tiltalende. Vi ønsker at det skal være både fornuftig og spennende å motta en pakke fra oss - alt fra innpakning til produkt.

Vi jobber kontinuerlig med å bli ditt førstevalg innenfor organiseringsprodukter, og med din hjelp er vi et skritt nærmere å nå det målet. Vi takker deg for den investering du gjør i bedriften vår ved å handle hos oss. 

 

Pernille Taraldsen
Daglig Leder // Managing Director

×