Vår visjon

Vi har som alle andre bedrifter en stor lidenskap for det vi driver med, og ikke minst for å tilby deg alt til organisering under ett og samme tak. Vi er en liten startup bedrift som per i dag fører et lite, men voksende varelager selv.

For 2022 er vår visjon å kunne tilby deg et komplett vareutvalg slik at vi kan bli din foretrukne leverandør. Vi har nylig byttet frakt-transportør til PostNord, som har satset stort på miljøvennlig postdistribusjon, med hensyn til blant annet kjøretøy og drivstoff. Dette gjør at fraktkostnaden er høy, men dette mener vi er en kostnad som er verdt å betale for miljøet. 

Vi ønsker også å kunne by på mer innbydende innpakning slik at du får en enda bedre kundeopplevelse når pakken kommer til deg, men det er også viktig for oss at emballasjen vi benytter er miljøvennlig. Vi jobber derfor målrettet mot at all emballasje til enhver tid skal være resirkulert, biobasert og gjenbrukbar, samtidig som tiltalende. Vi ønsker at det skal være både fornuftig og spennende å motta en pakke fra oss - alt fra innpakning til produkt.

Vi jobber kontinuerlig med å bli ditt førstevalg innenfor organiseringsprodukter, og med din hjelp er vi et skritt nærmere å nå det målet. Vi takker deg for den investering du gjør i bedriften vår ved å handle hos oss. 

 

 

×