Om oss

NOIIA var en idé jeg fikk etter å ha tilbragt mye tid hjemme under pandemien. Det å organisere og gjøre om i skap og hyller ble en måte å holde meg opptatt på, og behovet for organiseringsprodukter oppstod. Uten tilgang til butikker ble internett en go-to, og jeg la fort merke til at jeg måtte oppsøke flere ulike nettbutikker for å få tak i det jeg var ute etter - istedenfor å finne alt på ett sted. Jeg så behovet for en slik nettside, og jeg grunnla NOIIA like etter.
Dette er en butikk for alle som ønsker seg en enklere hverdag, og en enklere hverdag trenger kun å være et klikk unna.
    
- Pernille, Gründer
     
       
Velkommen til NOIIA!
Vi har som mål å skape litt mindre rot i hvert eneste hjem. Dette skal vi få til ved å tilby deg kvalitetsbevisste, bærekraftige og estetisk flotte produkter med et nordisk preg. Vi samarbeider med en rekke kjente, prisbelønte leverandører som garanterer god kvalitet og lang levetid. Vi sjekker grundig kvaliteten på produktene vi tilbyr, slik at du alltid får de beste varene levert på døren. Vi tror på kvalitet og unik kundeservice, men viktigst av alt, vi mener at organisering & interiør kan være noe for alle. Vi streber derfor etter å tilby deg fantastiske produkter til gode priser, uansett hvor i landet du bor. 
 
Vi håper du finner like mye nytte av nettbutikken som oss, og at produktene vi tilbyr vil gjøre livet ditt hjemme mer oversiktlig og gledelig.
Lykke til med organiseringen 🖤
×