Retur og angrerett

ANGRERETT
Du har alltid 30 dagers angrerett fra dagen du mottar siste vare i bestillingen din. For å starte en retur må varen være i samme stand som når du mottok den - ubrukt og med eventuelle lapper intakt. Det kan ta opp til 14 dager før pengene er tilbake på din konto, fra vi mottar din retur eller du informerer oss om at du ønsker å returnere varen(e).

For å starte en retur ber vi deg registrere returen direkte i vår returportal. Her vil du motta en returetikett, samt instruksjoner om hvordan du skal sende pakken. Varer sendt tilbake til oss uten å først be om retur, godtas ikke. Ved retur tilkommer det en returavgift på 69,- som betales direkte i returportalen. Pakken må leveres inn på et av Postens utleveringssteder.

Du kan alltid kontakte oss for ethvert returspørsmål på hei@noiia.no.

SKADER ELLER ANDRE PROBLEMER
Kontroller bestillingen din ved mottakelse og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare. Vi vil evaluere problemet og enten gi deg en refusjon eller sende deg et nytt produkt.  

UNNTAK
Ved benyttet gavekort vil det ikke være mulig å motta refusjon, men en tilgodelapp vil bli utstedt. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller bekymringer angående ditt spesifikke produkt.

BYTTE
Vi bytter ikke varer. Den raskeste måten å sikre at du får det du ønsker er å gi oss beskjed om at du vil returnere varen du har, og når returen er akseptert, foreta et separat kjøp for den nye varen.

TILBAKEBETALING
Vi vil varsle deg når vi har mottatt varene du sendte i retur. Det kan ta opptil 14 dager før pengene er tilbake på din konto, fra dagen vi mottar din retur eller beskjed om at du ønsker å returnere varen(e). Beløpet vil bli refundert til det kortet du benyttet deg av ved kjøpet. 

×