Om oss

Velkommen til NOIIA - En liten startup bedrift med mål om å tilby deg de beste og smarteste organiseringsløsningene til ditt hjem. Vi sjekker grundig kvaliteten på produktene vi tilbyr og samarbeider kun med pålitelige leverandører, slik at du alltid får de beste varene levert på døren. Vi tror på kvalitet og unik kundeservice, men viktigst av alt, vi mener at organisering kan være noe for alle. Vi streber derfor etter å tilby deg fantastiske produkter til gode priser, uansett hvor i landet du bor. 

Vi håper du finner like mye nytte av nettbutikken som oss, og at produktene vi tilbyr vil gjøre livet ditt hjemme mer oversiktlig og gledelig.

Lykke til med organiseringen 🖤
Vennlig hilsen 

Oss i NOIIA

   

«NOIIA var en idé jeg fikk etter å ha tilbragt mye tid hjemme under pandemien. Det å organisere og gjøre om i skap og hyller ble en måte å holde meg opptatt på, og behovet for organiseringsprodukter oppstod. Uten tilgang til butikker ble internett en go-to, og jeg la fort merke til at jeg måtte oppsøke flere ulike nettbutikker for å få tak i det jeg var ute etter - istedenfor å finne alt på ett sted. Jeg så behovet for en slik nettside, og jeg grunnla NOIIA like etter.» 

Pernille Taraldsen
Daglig leder // Managing Director 

×