Velkommen til NOIIA!

Organisering & oppbevaring med et nordisk preg

Tips & triks

Følger du oss på sosiale medier?

Vi legger ut smarte tips & triks for en enklere hverdag! Alt fra hvordan holde frukt & bær friske lenger, til hvordan å ta knekken på den verste fettflekken.

Bli en NOIIA venn i dag!

Gavekort

Den perfekte gaven til en organisatør? Muligheten til å velge selv. Man har ofte en visjon for hvordan man ønsker at ulike kriker og kroker skal se ut, og da er det fint å kunne plukke ut selv hva som trengs.

System for nybegynnere

Er det noe vi nordmenn får mer og mer sansen for så er det å ha orden i "sysakene" våre. Ved å skape et system i skuffer og skap, får du lettere et strukturert system som gir deg større overblikk.

B2B

Man kan fort miste oversikten og føle at kontoret er et eneste stort rot når man er mange om plassen. Hos oss kan du handle det du trenger for å gjøre alt fra små til store endringer. Vi fakturerer dere gjerne.

En organiserers drøm

Håper dere får inn enda flere produkter og ting, for er så langt skikkelig fornøyd! Håper særlig på flere esker og bokser - feks til kontor og kanskje også organiseringsutstyr til skrivebord eller noe til baderom. Endelig noen som har mye fint i gjennomsiktig plast. Har generelt savnet noen med kvalitetsprodukter til ok priser, så veldig glad for å ha testet dere. Kjempefornøyd.

- Rikke, 30.06.22

Meget fornøyd med NOIIA

Jeg er kjempefornøyd med Noiia. Produktene koster jo litt i forhold til andre oppbevaringsystemer, men kvaliteten virker som god og vi elsker alle produktene. Og så er servicen veldig god hvor de retter opp i feil på produkter og andre uventede ting som oppstår. Anbefales virkelig og jeg kommer nok til å benytte meg av dem senere.

- Noa, 14.07.22

Alltid strålende fornøyd

Alltid strålende fornøyd! Gode produkter, rask levering!

- Ann-Ingrid, 25.06.22

Veldig fornøyd

Rask levering og god kvalitet på produktene. Veldig bra emballasje, alt ankom uten en skrape.

- Lavinia, 15.02.22

Veldig bra oppfølging.

Fikk beskjed med en gang produktene jeg ønsket kom inn i butikken igjen. Perfekt til mitt bruk.

- Heidi, 06.12.21

Helt perfekt

Akkurat det jeg var ute etter, veldig kjapp service og gode produkter. Veldig fornøyd.

- Ann-Kristin, 18.10.21

×