Samarbeid

Over de siste månedene har vi vært i samarbeid med en håndfull inspirerende personer på Instagram, som gir daglige innblikk i deres hektiske hverdag som småbarnsmødre og oppussings-entusiaster. De er alle over gjennomsnittet interessert i organisering og oppbevaring, og er helt ram på DIY-, interiør og barnerom. De er en go-to for inspirasjon, og det er en glede å kunne dele disse samarbeidspartnerne med deg som kunde.

@casa_england

Linda har på kort tid bygd seg opp en følgerskare på Instagram og er virkelig en profil verdt å følge. Linda oppdaterer og inspirerer daglig sine følgere med flotte interiørbilder tatt i eget hjem. Duse farger og nordisk stil er nøkkelord her, og man ikke la være å bli forelsket i innholdet hun legger ut. Sjekk ut @casa_england for en daglig oppdatering, samt innblikk i hvordan å benytte våre EcoWood kasser på en fornuftig måte.

@homebyemi_

Emilie er en kul dame fra Heimdal med en brennende begeistring for organisering, interiør og DIY. Hun gir følgerne sine ukentlige innblikk i hus, hjem og livet generelt via sin Instagram profil. Emilie ønsket å få mer kontroll over snack-skapet og har laget en fantastisk snack-restock med produkter som passet til resten av interiøret de har hjemme. Er du glad i en god restock-snutt anbefaler vi på det sterkeste å sjekke ut @homebyemi_ sin Instagram!

@livetpanordgard

Ingvild & Inge ferdigstilte i år sitt selvbygde hus i Rennebu, og har siden 2021 tatt oss med på hele prosessen fra skisselaging til gulvlegging og trappemontering. Dette er et kreativt par med et øye for detalj, og det er en fryd å kunne fortelle at de er blitt våre ambassadører. I tråd med lansering av nye produkter har paret valgt å vise frem lekre produkter for oppvask- og vaskområdet, og wow! Ta turen innom @livetpanordgard og se resultatet!

@andrealovisee

Med en kjærlighet for interiør & DIY er Andrea en naturlig ambassadør for NOIIA! Som småbarnsmor for 3 gutter er hun opptatt av å etablere systemer som gir en forenklet effektivitet i hverdagen, noe vi ofte får se via hennes Instagram konto. I samarbeid med oss ønsket Andrea å skape nye system rundt om i hjemmet, og resultatene ble utrolig lekre! Vi anbefaler alle å ta en titt innom @andrealovisee for flere gode tips i en hektisk hverdag.

×