hei &

Velkommen til NOIIA!

Vi har som mål å skape litt mindre rot i hvert eneste hjem. Dette skal vi få til ved å tilby deg kvalitetsbevisste, bærekraftige og estetisk flotte produkter med et nordisk preg. Vi samarbeider med en både kjente og ukjente, prisbelønte leverandører som garanterer god kvalitet og lang levetid. Kvalitet er naturligvis viktig for både oss men også våre kunder, og vi sjekker alltid produktene vi tilbyr nøye, slik at du til enhver tid får de beste varene levert på døren. Vi tror på kvalitet og unik kundeservice, men viktigst av alt, vi mener at å skape et harmonisk hjem er noe vi alle ønsker. Vi streber derfor etter å tilby deg unike produkter til gode priser, uansett hvor i landet du bor. 

Vi håper du finner like mye nytte av nettbutikken som oss, og at produktene vi tilbyr vil gjøre livet ditt hjemme mer oversiktlig og gledelig.

Lykke til 🖤

- Pernille, grunnlegger

NOIIA var en idé jeg fikk etter å ha tilbragt mye tid hjemme under pandemien. Det å organisere og gjøre om i skap og hyller ble en måte å holde meg opptatt på, og behovet for organiseringsprodukter oppstod. Uten tilgang til butikker ble internett en go-to, og jeg la fort merke til at jeg måtte oppsøke flere ulike nettbutikker for å få tak i det jeg var ute etter - istedenfor å finne alt på ett sted. Jeg så behovet for en slik nettside, og jeg grunnla NOIIA like etter.

Med tiden har vi utviklet oss i tråd med interessene våre, og valgt å fokusere mer på smart living og interiør. Derfor finner du nå et knippe utvalg av must-have organiseringsprodukter, ved siden av andre unike interiørprodukter som vi mener sammenlagt gir det perfekte hjemmet.

Dette er en butikk for alle som ønsker seg en enklere hverdag, og en enklere hverdag trenger kun å være et klikk unna.

Vår visjon

Vi i NOIIA har en stor lidenskap for det vi driver med, og ikke minst for å tilby deg unike produkter til ditt hjem. Vi er en liten bedrift som per i dag fører et voksende varelager sammensatt av både kjente og etablerte, men også nye merkevarer. Vi satser stadig større på mindre, lokale nisjebedrifter med håndlagde produkter som er skånsom for miljøet, samtidig som de er nydelig å se på og av god kvalitet. Prisene våre vil på grunn av dette vanskelig kunne måle seg med storkjedene, men med det kommer et løfte om kvalitet og lang levetid.

Vår visjon er kompakt men samtidig enkel. Vi jobber for å kunne tilby deg et komplett vareutvalg oppgjort av varer av høy kvalitet og lang levetid. Vi ønsker å minimere antall varer laget av plast, og heller satse på resirkulert glass-, treverk og annet skånsomt materiell. Dette er en prosess som skjer gradvis, og vi håper at vi i løpet av 2024 vil være frie for plast i vårt vareutvalg.

Vi ønsker å kunne by på innbydende innpakning slik at kundeopplevelsen din er over forventning når pakken blir levert, men det er også viktig for oss at emballasjen vi benytter er miljøvennlig. Vi bruker gjerne om igjen emballasje som følger med vareleveringer, og gjør vi ikke det kan du være trygg på at emballasjen som benyttes er resirkulert, biobasert og gjenbrukbar. Vi ønsker at det skal være både fornuftig og spennende å motta en pakke fra oss - alt fra innpakning til produkt.

For å få levert din bestilling benytter vi Bring, og deres miljøvennlig postdistribusjon. Dette gjør at fraktkostnaden er høy, men dette mener vi er en kostnad som er verdt å betale for miljøet. For å unngå å bidra til unødvendig mye utslipp hentes bestillingene kun tre ganger i uken, noe som ser ut til å fungere godt også for våre kunder. 

Vi jobber kontinuerlig med å bli ditt førstevalg innenfor unike interiørprodukter, og med din hjelp er vi et skritt nærmere å nå det målet. Vi takker deg for den investering du gjør i bedriften vår, lommeboken din og miljøet ved å handle hos oss. 

Frakt

Hva er forventet leveringstid?

Produktene dine sendes normalt innen to dager etter bestillingen er lagt inn, og deretter tar det 2-5 dager før du mottar bestillingen din.

Forbehold noe lenger leveringstid ved høytider, ferier og stor pågang.

Hvor mye koster frakt?

Det avhenger av vekt og kjøpssum. Handler du for over 1000,- er frakten gratis. Handler du for under 1000,- koster det normalt 99,-. Små pakker som får plass i postkassen koster 69,- (dette dukker opp i utsjekk som et alternativ om mulig).

Hvilke transportører benytter dere?

Vi benytter Bring og deres klimanøytrale fraktmetoder. Ved små, lette bestillinger kan pakken sendes direkte til postkassen, mens ved større bestillinger er det mulig å velge mellom levering til hentested eller hjemlevering.

Min bestilling

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Noen ganger blir bestillinger sendt ut før vi rekker å behandle kanselleringen din. Avbestillinger er derfor kun mulig frem til varen blir sendt fra lageret. Kortet ditt vil ikke bli belastet før varen blir sendt fra lageret. 

Hva skjer hvis jeg mottar feil vare?

Hvis det er et problem med bestillingen din - om det er feil produkt, den er defekt, eller på en annen måte ikke er akkurat det du ønsket - gi oss beskjed, så fikser vi det på en måte som fungerer for deg.

Tilbyr dere bytter?

Vi tilbyr ikke bytter. Vi anbefaler deg derfor å benytte deg av angreretten og deretter legge inn en ny bestilling på den varen du ønsker, for å sikre deg at vi fortsatt har den på lager. 

Retur & angrerett

Hva hvis jeg vil returnere varene?

Om du ønsker å returnere en vare så ber vi deg registrere returen direkte i vår returportal. Her vil du få tilgang til en returetikett som festes på pakken. For å minimere unødvendig print finner vi at dette er den mest lønnsomme måten å gjøre det på. Les våre retningslinjer for retur og angrerett for all informasjon tilknyttet returer og angrerett. 

Jeg mottok et ødelagt produkt

Dette skjer dessverre av og til, enten av transport-årsaker eller menneskelig glipp. Uansett grunn så fikser vi selvsagt et nytt produkt til deg! Ta kontakt på mail så tar vi det derifra.

Hvor lang garanti er det på produktene?

Hos oss er det alltid 2 års garanti på produktene. Vær dog oppmerksom på at du bør avdekke & gi oss beskjed ved eventuelle mangler ved produktet innen 2 måneder fra du mottok produktet.

×