Beklager, vi fant ingen spørsmål som matcher ditt spørsmål

Frakt

Hva er forventet leveringstid?

Produktene dine sendes normalt innen to dager etter bestillingen er lagt inn, og deretter tar det 2-5 dager før du mottar bestillingen din. 

Hvor mye koster frakt?

Det avhenger av vekt og kjøpssum. Handler du for over 1000,- får du fri frakt. Handler du for under 1000,- koster det normalt 99,-. Små pakker som får plass i postkassen koster 69,- (dette dukker opp i utsjekk som et alternativ om mulig).

Hvilke transportører benytter dere?

Vi benytter både PostNord og Bring, avhengig av forsendelsens størrelse. Ved små bestillinger som går i postkassen sender vi med Bring, mens ved større bestillinger som må sendes til utleveringssted benytter vi PostNord.

Min bestilling

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Noen ganger blir bestillinger sendt ut før vi rekker å behandle kanselleringen din. Avbestillinger er derfor kun mulig frem til varen blir sendt fra lageret. Kortet ditt vil ikke bli belastet før varen blir sendt fra lageret. 

Hva skjer hvis jeg mottar feil vare?

Hvis det er et problem med bestillingen din - om det er feil produkt, den er defekt, eller på en annen måte ikke akkurat det du ønsket - gi oss beskjed, så fikser vi det på en måte som fungerer for deg.

Tilbyr dere bytter?

Vi tilbyr ikke bytter. Vi anbefaler deg derfor å benytte deg av angreretten og deretter legge inn en ny bestilling på den varen du ønsker, for å sikre deg at vi fortsatt har den på lager. 

Retur & angrerett

Hva hvis jeg vil returnere varene?

Om du ønsker å returnere en vare så ber vi deg registrere returen direkte i vår returportal. Her vil du få tilgang til en returetikett som festes på pakken. For å minimere unødvendig print finner vi at dette er den mest lønnsomme måten å gjøre det på. Les våre retningslinjer for retur og angrerett for all informasjon tilknyttet returer og angrerett. 

Jeg mottok et ødelagt produkt

Dette skjer dessverre av og til, enten av transport-årsaker eller av menneskelig glipp. Uansett grunn så fikser vi selvsagt et nytt produkt til deg! Ta kontakt via chat eller mail så tar vi det derifra.

Hvor lang garanti er det på produktene?

Hos oss er det alltid 2 års garanti på produktene. Vær dog oppmerksom på at du bør avdekke & gi oss beskjed ved eventuelle mangler ved produktet innen 2 måneder fra du mottok produktet.

×