FAQ

1. Hva er forventet leveringstid?
Produktene dine sendes normalt innen to dager etter bestillingen er lagt inn, og deretter tar det 2-5 dager før du mottar bestillingen din. 

2. Hva hvis jeg vil returnere varene? 
Om du ønsker å returnere en vare så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via mail eller chat, slik at vi kan sende over en returseddel. For å minimere unødvendig print finner vi at dette er den mest lønnsomme måten å gjøre det på. Les våre retningslinjer for retur og angrerett for all informasjon tilknyttet returer og angrerett. 

3. Kan jeg kansellere bestillingen min?
Noen ganger blir bestillinger sendt ut før vi rekker å behandle kanselleringen din. Avbestillinger er derfor kun mulig frem til varen blir sendt fra lageret. Kortet ditt vil ikke bli belastet før varen blir sendt fra lageret. 

4. Hva skjer hvis jeg mottar feil vare?
Hvis det er et problem med bestillingen din - om det er feil produkt, den er defekt, eller på en annen måte ikke akkurat det du ønsket - gi oss beskjed, så fikser vi det på en måte som fungerer for deg.

5. Tilbyr dere bytter?
Vi tilbyr ikke bytter. Vi anbefaler deg derfor å benytte deg av angreretten og deretter legge inn en ny bestilling på den varen du ønsker, for å sikre deg at vi fortsatt har den på lager. 

×