Vår visjon

Vi i NOIIA har en stor lidenskap for det vi driver med. Vi er en liten bedrift som per i dag fører et voksende varelager sammensatt av både kjente og etablerte, men også nye merkevarer. Vi satser stadig større på mindre, lokale, nisjebedrifter som håndlager produkter som er skånsom for miljøet, samtidig som de er nydelig å se på og av god kvalitet. Prisene våre vil på grunn av dette aldri kunne måle seg med storkjedene, men med det kommer et løfte om kvalitet.

Vår visjon er kompakt men samtidig enkel. Vi jobber for å kunne tilby deg et komplett vareutvalg oppgjort av varer av høy kvalitet og lang levetid. 

Vi ønsker å kunne by på innbydende innpakning slik at kundeopplevelsen din er over forventning når pakken kommer til deg, men det er også viktig for oss at emballasjen vi benytter er miljøvennlig. Vi bruker gjerne om igjen emballasje som følger med vareleveringer, og gjør vi ikke det kan du være trygg på at emballasjen som benyttes er resirkulert, biobasert og gjenbrukbar. Vi ønsker at det skal være både fornuftig og spennende å motta en pakke fra oss - alt fra innpakning til produkt.

For å få levert din bestilling benytter vi en kombinasjon av PostNord og Bring, og deres miljøvennlig postdistribusjon. Dette gjør at fraktkostnaden er høy, men dette mener vi er en kostnad som er verdt å betale for miljøet. For å unngå å bidra til unødvendig mye utslipp hentes bestillingene kun to ganger i uken, noe som ser ut til å fungere godt også for våre kunder. 

Vi jobber kontinuerlig med å bli ditt førstevalg innenfor organiserings- og interiørprodukter, og med din hjelp er vi et skritt nærmere å nå det målet. Vi takker deg for den investering du gjør i bedriften vår ved å handle hos oss. 

 

×